Om oss
Velkommen til privatistskolen
- Philini Instituttet

 

Philini Instituttet er en privatistskole som tilbyr fag til deg som privatist. Om du ønsker å få generell studiekompetanse, ta opp fag som du mangler eller for å få bedre karakter, så kan du studere hos oss.Philini Instituttet er en aktør med høyt kvalifiserte og motiverte lærere som legger til rette for at du skal oppnå best mulig resultater på din privatisteksamen. Privatistskolen finner du i Tuneveien sentralt i  Sarpsborg. Vi starter opp høsten 2021 med klasseromsundervisning fordi vi mener det er det beste alternativet for deg som student, og for at du skal få best mulig utbytte, samt bedre karakterer og forutsetninger for din vei videre mot dine mål. 

Du kan melde deg på som privatist til et eller flere av våre fag her.Privatistskolen Philini Instituttet har dyktige rådgivere som kan veilede deg på nettopp det du trenger for å nå dine mål, enten det er å få generell studiekompetanse, ta opp fag du mangler eller forbedre karakterer. Hos oss kan du få gratis rådgivning. Sammen med deg så setter vi opp en plan for at du skal få de fagene og karakterene du trenger for å komme inn på de studiene du ønsker. Du velger selv om du vil ha rådgivningen på telefon, digitalt eller på skolen. 

Du kan avtale rådgivningstime her.

Vi er fire gründere som har lang erfaring fra utdanningssektoren og vet hva som skal til for å lage en god skole.


Philini Instituttet holder til i lyse og moderne lokaler sentralt i Sarpsborg. Adressen er Tuneveien 20. Skolen legger til rette for at du kan bruke skolens lokaler til kollokvie- og gruppearbeid.

Privatistskolen Philini Intituttet gir deg:

 • Gratis kurs i studieteknikk uansett hvilket fag du melder deg opp til
 • Undervisning som følger kompetansemålene i norsk fagplan for videregående skole
 • Eksamensrettet undervisning
 • Personlig oppfølging av dyktige og motiverte lærere
 • 2 veiledende samtaler pr. semester
 • Gratis rådgivning underveis i studiet
 • Tilbakemeldinger på innleverte oppgaver
 • Prøveeksamen inkludert i kurset
 • Oppfølging av læreren din etter prøveeksamen
 • Tilgang til skolens lokaler for selvstudium utenom undervisningstiden
 • Karaktergaranti
Image

Fredrik Bjørge Hansen

Administrator


Fredrik er utdannet økonom fra BI i Oslo og pedagog fra Lærerhøgskolen på Hamar. Han har 20 års erfaring med administrasjon og ledelse innen utdanningssektoren. 

Image

Lise Evensen Holman

Daglig leder


Lise Evensen Holman er utdannet pedagog ved UIO og Barrat Dues Musikkinstitutt. Hun har undervist i en årrekke i VGS i Norge og i utlandet, og har grunnlagt Children's International School i Norge. Hun har over 20 års erfaring som leder ved ulike utdanningsinstitusjoner. 

Philini Instituttet har lokaler sentralt i Sarpsborg, i Tuneveien 20, tidligere Østfold Ingeniørhøgskole.