Hybride nettkurs




Studer når du vil

Hybride nettkurs er en fleksibel måte å studere på. Les når du vil, gjør oppgaver når du vil og tilpass skoleåret til dine ønsker og muligheter. Møt opp skolen for fysisk undervisning om du ønsker det i tillegg. 

Hvordan fungerer det?

Nettkurs hos Philini ønsker å kombinere fleksibiliteten med nettbasert undervisning i form av filmer og oppgaver med fysisk tilstedeværelse på skolen flere ganger i løpet av semesteret. 

Du ser filmene når du vil, svarer på spørsmål underveis, sender inn oppgaver du gjør på egenhånd, du får gode tilbakemeldinger fra læreren i kurset - og gjør deg klar til eksamen. Underveis i semesteret kan du møte læreren fysisk i klasserommet, stille spørsmål og få personlig hjelp og oppfølging, samtidig som du treffer medstudenter og får muligheten til å arbeide i grupper om du ønsker det. 

Når du trenger det får du oppfølging og veiledning fra oss både med det faglige og andre spørsmål som du måtte ha som privatist student. 

Vi benytter oss av undervisningsplattformen Podia: https://nettkurs.philini.no/

Nettkurs på Philini Instituttet var veldig nyttig og en fin måte å studere på. Det ga meg mulighet til å få studiene til å passe inn i hverdagen min.

Olav

Dette vil du lære

Filmene i nettkurset går gjennom hele det pensumet du har behov for, for å lykkes på eksamen. Filmene  er laget og tilpasset av våre dyktige lærere slik at du skal være best mulig forberedt på eksamen. Til hver seksjon i nettkurset er det en eller flere oppgaver som vi anbefaler at du bruker tid på å svare på, så vil våre lærere bruke tid på å gi deg gode tilbakemeldinger.

Kombinere nettkurs og fysisk kurs?

Vi ønsker å tilby alle nettkurs elevene våre muligheten til å møte opp i klasserommet noen ganger i løpet av semesteret for fysiske forelesninger. Vi mener at dette er en læringsmetode som mange elever fårt et godt utbytte av. Her møter du læreren ansikt til ansikt og andre medelever. Det blir tid til forelesning, spørsmål og svar, diskusjoner og gruppearbeid. Det er ikke obligatorisk med oppmøte og nettkurset kan gjennomføres uten fysisk oppmøte.

 

 

Lektor Lars

Våre tre nettkurs i Samfunnskunnskap, Historie og Geografi ledes av Lars Fløtra.

Kåret av elevene på Kirkeparken VGS til “Årets lærer” flere år på rad.

Lars har en unik formidlingsevne og med sin lange erfaring som lærer og eksaminator vet han nøyaktig hvordan han skal legge opp undervisningen for at du skal imponere sensor på muntlig eksamen i disse fagene. 

Velg nettkurs

Geografi

Meld deg på nettkurset her
Påmelding

Samfunnskunnskap

Meld deg på nettkurset her
Påmelding