Dette bør du vite før du starter undervisningen

Philini Instituttet har en målsetning om at alle studenter skal få bedre karakterer på vitnemålet sitt, eller oppnå best mulig karakter for de som ikke har karakter i faget fra før. Dette bør du vite før du starter undervisningen:

Kontrakt

Etter at du har meldt deg på via våre fagsider så vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere. Vi sender en elektronisk kontrakt for de fagene du har meldt deg på til. Når den er skrevet under er du tatt opp som elev hos oss. Studiestart er i august og i januar. Studiet går over 12 uker og er klasseromsundervisning.

Utstyr

Noen av våre kurs krever at du som student har noe nødvendig utstyr som pc og skrivesaker. Philini Instituttet forventer at du har  nødvendig utstyr så tidlig som mulig i semesteret. Slik vil du få best mulig nytte av kurset. Som student må du også sørge for å ha egne lærebøker. Du finner informasjon om hvilke bøker du kan kjøpe i siden med informasjon om faget på våre hjemmesider.

Semestre

Våre semestre starter i januar og i august. Du får beskjed på epost om semesterstart og på nettsiden vår finner du timeplanen så du ser når i uken kurset går.

Klasseromsundervisning

Vi mener det er mange fordeler for deg som elev ved å få klasseromsundervisning. Nærkontakt med lærer, gruppearbeid og santaler med medelever, raskt svar på spørsmål og struktur er noen av de.

Hvor finner du oss?

Philini Instituttet holder til i Tuneveien 20, det som tidligere huset Østfold Ingeniørhøgskole. Du går inn hovedinngangen og finner våre nye og moderne klasserom i 3. etg.