Dette bør du vite før du starter undervisningen

Philini Instituttet har en målsetning om at alle studenter skal få bedre karakterer på vitnemålet sitt, eller oppnå best mulig karakter for de som ikke har karakter i faget fra før. Dette bør du vite før du starter undervisningen:

Kontrakt

Etter at du har meldt deg på via våre fagsider så vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere. Vi sender en elektronisk kontrakt for de fagene du har meldt deg på til. Når den er skrevet under er du tatt opp som elev hos oss. Studiestart er i august og i januar. Studiet går over 12 uker og er klasseromsundervisning. Vi tilbyr også fleksible nettkurs.

Utstyr

Noen av våre kurs krever at du som student har noe nødvendig utstyr som pc og skrivesaker. Philini Instituttet forventer at du har  nødvendig utstyr så tidlig som mulig i semesteret. Slik vil du få best mulig nytte av kurset. Som student må du også sørge for å ha egne lærebøker. Du finner informasjon om hvilke bøker du kan kjøpe i siden med informasjon om faget på våre hjemmesider.

Semestre

Våre semestre starter i januar og i august. Du får beskjed på epost om semesterstart og på nettsiden vår finner du timeplanen så du ser når i uken kurset går.

Klasseromsundervisning

Vi mener det er mange fordeler for deg som elev ved å få klasseromsundervisning. Nærkontakt med lærer, gruppearbeid og santaler med medelever, raskt svar på spørsmål og struktur er noen av de. Les mer om fordelene med klasseromsundervisning her: https://philini.no/klasseromsundervisning-gir-de-beste-resultatene/

Nettkurs – hybrid

Vi tilbyr nå to fag som hybride nettkurs; Geografi og Samfunnskunnskap. Når du melder deg opp til et eller begge av disse fagene får du tilgang til en online portal hvor du ser på videoer, svarer på oppgaver og kommuniserer med lærer. Du gjør dette i ditt eget tempo. Samtidig legger vi opp til tre fysiske samlinger på skolen som du kan delta på om du ønsker det. Her treffer du læreren din og dine medelever ansikt til ansikt. Dere jobber med pensumet, løser oppgaver, diskuterer og reflekterer sammen. I motsetning til andre som leverer online kurs for privatister så inkluderer vi fysiske møter på skolen fordi vi mener fysisk klasseromsundervisning er bra for de aller fleste elever.. Du kan lese mer om våre nettkurs her: https://philini.no/nettkurs/

Hvor finner du oss?

Philini Instituttet holder til i Tuneveien 20, det som tidligere huset Østfold Ingeniørhøgskole. Du går inn hovedinngangen og finner våre nye og moderne klasserom i 3. etg.